Laboratory: "nutritional epidemiology: methods and practice"
A.A. 2022/2023
Obiettivi formativi
During this lab, the students will acquire basic knowhow of nutritional epidmeiology, including epidemiological study designs, dietary assessment tools, statistical methods for the identification of dietary patterns and for the assessment of the relationship between dietary exposures in general and health/disease oucomes.
Risultati apprendimento attesi
By the end of this course, students will learn how to conjugate statistical methods and soft skills, in order to menage the inherent complexity of diet as a mutidimensional exposure and its relationship with health/disease oucomes.
Periodo: Primo trimestre
Modalità di valutazione: Giudizio di approvazione
Giudizio di valutazione: superato/non superato
Corso singolo
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Programma e organizzazione didattica
Edizione unica
Responsabile
Periodo
Primo trimestre
MED/01 - STATISTICA MEDICA - CFU: 3
Attivita' di laboratorio: 20 ore
Docenti:
Bravi Francesca, Edefonti Valeria Carla
Docente/i
Ricevimento:
su appuntamento (da richiedere tramite email)
Ricevimento:
Si riceve su appuntamento, da prendersi tramite email.
via Celoria, 22, 20133 Milano