Food Technologist
Graduates with the degrees listed below are entitled to sit the State Board Exam to qualify as Food Technologists:
- Science of Food Preparation (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
- Food Science and Technology (qualification awarded according to the procedures prior to the entry into force of Ministerial Decree 509/99).
- Second cycle degree (Laurea Specialistica), class 78/S, specialist degrees in the Food Industry;
- Master’s Degree, class LM-70, master’s degrees in Food Science and Technology.
Contacts:
Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi
Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari
Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda
Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina
Presidente: Prof.ssa Ernestina Casiraghi
Presidente supplente: Prof. Francesco Molinari
Componenti effettivi: Prof.ssa Gabriella Giovannelli, Dott. Massimo Artorige Giubilesi, Dott. Giuseppe Luigi Pastori, Dott. Paolo Andrea Redigonda
Componenti supplenti: Prof.ssa Laura Piazza, Dott.ssa Gabriella Iacono, Dott.ssa Angela Maria Messina
Chairman: prof. Francesco Molinari
Alternate chairman: prof. Ivano De Noni
Members: prof. Diego Mora, dott.ssa Anna Amina Ciampella, dott. Giuseppe Luigi Pastori, dott. Lorenzo Maria Aspesi.
Alternate members: prof. Diego Romano, dott.ssa Costanza Bevilacqua, dott.ssa Roberta Bonomi, dott. Marco Paolo Mari.
Chairman: prof. Francesco Molinari
Alternate chairman: prof. Ivano De Noni
Members: prof. Diego Mora, dott.ssa Anna Amina Ciampella, dott. Giuseppe Luigi Pastori, dott. Lorenzo Maria Aspesi.
Alternate members: prof. Diego Romano, dott.ssa Costanza Bevilacqua, dott.ssa Roberta Bonomi, dott. Marco Paolo Mari.